MSSS je serija radionica u kojima sudionici iscrtavaju linije pokreta, odnosno vlastite vibracije. Nakon individualnog crtanja, sudionici će raditi u parovima i pokušati međusobno komunicirati kroz crtež naizmjeničnim aktivnostima. Riječ je o intuitivnom komunikacijskom sustavu kroz crtež i disanje ili meditativnom crtanju, čiji je koncept umjetnica MOON osmislila i izradila prema dosadašnjem istraživanju i projektu Meta Signal Sonar System, čija je autorica. Sudionici ne moraju imati kreativna predznanja ili biti u dodiru s kreativnim procesima. Obavezne prijave na: info@martinazelenika.com.
Martina Zelenika, umjetničkog imena MOON, interdisciplinarna je umjetnica u središtu čijeg su rada novi postupci u ispitivanju današnjeg suvremenog društva. MOON kombinira najnovije digitalne tehnologije s analognim medijima te dekonstruiranjem zvuka i meta jezika ispituje suvremeni komunikacijski prostor.

14/06/2018, 18:00 – 20:00
15/06/2018, 18:00 – 20:00
16/06/2018, 15:00 – 17:00

Lokacija: Stara vojna bolnica, Vlaška 87

Voditeljica radionica: MOON

Posebne napomene: Fotografija MOON

LINK Poziv na radionicu Meditativnog crtanja MSSS

UMJETNOST JE VAŽNA

Trebamo vašu pomoć!

PODRŽITE NAŠE AKTIVNOSTI I POSTANITE DIO NOVOG POKRETA SUVREMENE UMJETNOSTI KOJA POZITIVNO DOPRINOSI VIBRACIJI GLOBALNOG DRUŠTVA

 

CONTACT US

NAGON – interdisciplinary laboratory of arts
e-mail: hello@nagon.org